Over Belinde

Over Belinde
‘In beweging zijn’ staat voor wie ik ben, voor hoe ik leef en wat ik graag doorgeef aan de mensen om mij heen.
Bewegen zorgt, in al z’n elegantie, kracht en souplesse, voor rust en gezondheid. Je vindt het allemaal terug in mijn achtergrond.

Na mijn opleiding aan de Balletacademie in Amsterdam, waarin ik te maken kreeg met uitersten in fysieke en mentale belasting, heb ik de opleiding tot fysiotherapeut gevolgd en afgerond.

Ik heb daarna enkele jaren in Amsterdam als fysiotherapeut gewerkt, ben daarnaast les blijven geven in ballet en andere bewegingsvormen.
Ik ben een doener, eis veel van mijzelf en weet dat ik dit enthousiasme en deze energie kan overbrengen op cursisten en andere mensen om mij heen. Een scherp oog voor detail en plezier hebben in het bewegen typeert mij, daarom streef ik ook niet naar al te grote groepen. Een maximum van 10 personen vind ik optimaal om een ieder goed te kunnen begeleiden. Soms met muziek, maar meestal in alle stilte, hetgeen goed is voor de concentratie en uitvoering van de oefeningen.
Mijn Pilateslessen duren 75 minuten, langer dan normaal, omdat de eerste 15 minuten gebruikt worden voor een algehele “warming-up”, waarna de Pilatesoefeningen beginnen.


Dus, als het voorgaande je aanspreekt, als je deskundige en verantwoorde Pilates- lessen wil volgen en dit in een persoonlijke, stimulerende en gezellige omgeving wil meemaken, dan zie ik je graag terug in een van mijn lessen.

Tot ziens!

Belinde Kollmann