Ervaringen van klanten

“Ik ken Belinde al vanaf 2017 toen ik bij haar Zwangerfit en later Mammiefit lessen volgde. De combinatie van haar achtergrond als fysiotherapeut en Pilatesdocent gecombineerd met haar enthousiasme voor ieders persoonlijke vooruitgang zorgden ervoor dat de lessen me zelfvertrouwen gaven in mijn veranderende lijf.

Ik wist dat Belinde ook Pilates gaf. Maar ik dacht dat Pilates niets voor mij was; ik ben niet sportief of lenig. Maar door de lessen van Belinde bij Zwangerfit en Mammiefit wist ik dat ze een fantastische en professionele docent is en wilde ik Pilates bij Belinde dus wel een kans geven. En dat bleek een hele goede zet.

Door BelindesPilates bouw ik spieren op waarvan ik niet wist dat ik ze had en doe ik oefeningen waarvan ik dacht dat ik ze nooit zou kunnen. Dat is goed voor mijn hoofd én goed voor mijn lijf. Ik voel me beter in mijn lijf dan ooit!”

Marleen, 35 jaar

“Al jaren volgde ik sportlessen in de sportschool, maar ik werd nooit echt gegrepen door een les en bleef last houden van mijn rugklachten. Hierdoor had ik niet het gevoel dat ik sterker of beter werd, wat ik niet heel motiverend vond. Dit veranderde nadat ik begon met de pilates lessen van Belinde. Ze geeft precies de persoonlijke begeleiding die nodig is om sterker te worden en binnen je eigen mogelijkheden je grenzen op te zoeken. Ik merk een groot verschil, ben fysiek sterker en ben van mijn rugklachten af. Kortom; een les die ik met veel plezier volg en iedereen kan aanbevelen, voor zowel de beginnende als gevorderde sporter.”

Elizabeth, 37 jaar

“Belinde is een geweldige ‘juf’. Ze kent de blessures en pijnpunten van alle deelnemers en houdt daarmee rekening in haar lessen, bijvoorbeeld door een alternatieve oefening voor te stellen. Ze corrigeert, waar nodig, en moedigt aan en zo langzamerhand zie je iedereen vooruitgaan. Zelf ben ik door haar lessen veel soepeler en sterker geworden en ik hoop er dan ook nog lang mee door te kunnen gaan.”

Janine, 58 jaar

“Zo’n zes jaar lang sport ik inmiddels bij Belinde. Ik was nooit sportief en vond het vooral een noodzakelijk iets. Door de persoonlijke begeleiding tijdens de les, de goede adviezen over je houding tijdens het sporten en de mogelijkheden als je een oefening nog niet goed kunt, heb ik beter naar mijn eigen lichaam leren luisteren. Belinde bouwt de oefeningen nauwkeurig op, waardoor je jezelf verrast. Omdat ik gaandeweg beter werd, ben ik sporten leuker gaan vinden. Belinde weet een veilige sfeer neer te zetten, daagt je uit, maar leert je vooral zelf naar je eigen lichaam te luisteren.”

Roos, 34 jaar

“Belinde is een zeer begaande en deskundige pilates lerares die door haar achtergrond van fysiotherapeute precies wist welke oefeningen ik wel of niet moest doen met mijn whiplash.
Met veel geduld en oefenen onder haar deskundige begeleiding is mijn kracht, coördinatie, flexibiliteit en evenwicht sterk verbeterd. Bedankt Belinde!”

Elly, 48 jaar

“Ik volg sinds een aantal jaren pilateslessen bij Belinde en ga er met plezier heen. Het fijne van haar lessen is dat ze persoonlijke aandacht heeft voor iedereen. Heb je last van je rug? Dan krijg je een oefening die op je klacht is aangepast. Ze behandelt je met respect en weet waar ze mee bezig is. Kortom: een echte aanrader!”

Marian, 63 jaar

“Zelfs op mijn zeer hoge leeftijd is Belinde vol zorg en aandacht voor mijn lichaamsconditie. Zo geeft ze een ieder, heel knap, een op de persoon gerichte aandacht en uitleg. Haar uitleg waarom en waarvoor deze oefeningen goed en nodig zijn is zeer interessant en nuttig en werkt activerend. Een aanrader om lang fit te blijven: deelnemen aan haar lessen.”

Hilde, 89 jaar